De villa

De ligging

Villa Nagapie ligt midden in het kloppend hart van safari minnend Zuid Afrika. Aan de voet van de Drakensbergen met het Krugerpark op minder dan een uur rijden zijn de activiteiten onbeperkt. Je kan zelf op een eindeloze game drive in het nationale park gaan, maar je kan ook een georganiseerde game drive maken in één van de vele privé parken in de omgeving. Ben je aan wat beweging toe of worden de kinderen onrustig dan zijn er legio activiteiten in de Drakensbergen te ondernemen.

DSC_3297

DSC_3081

Ons huis is voor liefhebbers van privacy, ruimte, gezellige inrichting en vooral veel natuur. Het huis heeft een stalen dak waardoor ongedierte maar ook allergie (rieten kap) geen kans krijgen. Met 3 slaapkamers, 2 badkamers, een ruime zitkamer, een patio en een groot zonnedek is rust gegarandeerd. Het verwarmde zwembad zorgt voor afkoeling maar voorkomt onderkoeling.

Terwijl de zon langzaam achter de bergen wegzakt, wordt het tijd om het vuur te ontsteken in de BOMA (braai plaats). Onder het genot van een heerlijk drankje gaat het vuur langzaam over in smeulende stukjes hout. Als de vlammen gedoofd zijn ben je klaar voor een echte Zuid Afrikaanse braai. Geniet van een heerlijk bereid stukje vlees, vis  en/of groente. Wie weet komt er ook nog een prachtige Genet op de geuren af om te kijken of er nog wat te halen valt. Wat rest zijn de geluiden van de nacht.

DSC_3117